Over mijzelf

Over mijzelf

Wat valt er over mijzelf te vertellen? Niet zo heel veel hoor, maar ik probeer het hieronder toch om het u wat duidelijker te maken

Over mijzelf: Grijs, ehh, nee, wit haar (gedistingeerd grijs misschien). Geboren onder het teken van de boogschutter.

Bourgondisch?? Ja, ik dacht het wel, op mijn eigen manier. Af en toe een baco drinken (Bacardi-cola), niet te veel, kan ik niet meer tegen.

Te veel eten opgeslagen in het lichaam, een vrouw zegt dan Rubens lichaam, ik ben dus een Rubens man. Moet duidelijk wat minder worden. Maar ja, dan komt dat Bourgondische weer terug. Ik hou toch wel van lekker eten en laten we eerlijk zijn, wie houd er van vies eten? Dus een goei bordje eten is aan mij wel besteed.

Vriendelijk, vind ik zelf wel, maar ook wel eens opvliegend. Niets aan te doen, de mens zit vreemd in elkaar.

Behulpzaam, voor een ander klaar staan, te behulpzaam volgens een aantal mensen. Ach, alles wat je goed doet voor een ander krijg je uiteindelijk ook terug. Wanneer weet ik niet, maar dat zien we dan wel weer.

Ach, nie zeuren, ik krijg voldoende terug van de juiste mensen.

Semi spiritueel, als zoiets bestaat, wierookje, kaarsjes branden, beetje zweverig doen. Natuur liefhebber, hou van rust maar ben ook graag onder de mensen zonder op te vallen. Romantisch op z’n tijd, ik heb tenminste geen klachten, maar ja, de romantiek is nu nog steeds eenzijdig.

Vrouwke, oh vrouwke, waar zijt gij ergens? (gepikt van Shakespeare’s Romeo en Julia, nie da ge denkt dat ik zomaar poëtisch ga worden). Ik zal eens op mijn eigen balkon gaan staan, misschien meld ze zich daar wel.

Nee sukkel, zo werkt dat niet. Nee? nee!

Maar goed ook, moet een verdomd goei en sterk vrouwke zijn die mij de baas kan zijn. En als je mij de baas bent wil ik best wel luisteren. Hoe je dat doet, ha ha, dat vertel ik hier maar niet. Laat dat maar aan de fantasie over.